Ανακοίνωση για την ΕΡΤ: Καλούμε την Ελλαδική κυβέρνηση να αναθεωρήσει – ComMedia

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση για την ΕΡΤ: Καλούμε την Ελλαδική κυβέρνηση να αναθεωρήσει

Ως ακαδημαϊκοί και ως επαγγελματίες των Μέσων Επικοινωνίας, εκφράζουμε την κάθετη αντίθεση μας στην απόφαση της Ελλαδικής κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ, καθώς και αποτροπιασμό για τον τρόπο, με τον οποίο αυτή συντελέστηκε. 


Οι μεθοδεύσεις αυτές συνιστούν άσκηση θεσμικής βίας εκ μέρους της Ελλαδικής κυβέρνησης ενάντια στο δικαίωμα του ελληνικού λαού στην ενημέρωση, ενώ θίγουν άμεσα τον μείζονα ελληνισμό, τόσο στην Κύπρο όσο και στην απανταχού ομογένεια που στερείται έναν δίαυλο ουσιαστικής επικοινωνίας με την μητέρα-πατρίδα.

Τα προβλήματα και οι επιβεβαιωμένες δυσλειτουργίες της ΕΡΤ δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως άλλοθι ούτε για την απόφαση ούτε βέβαια για τη μεθόδευση υλοποίησης της και το ήθος εξουσίας το οποίο διαφαίνεται.

Καλούμε την Ελλαδική κυβέρνηση να αναθεωρήσει άμεσα την απόφαση διακοπής λειτουργίας της ΕΡΤ.

4 σχόλια:

  1. Η EBU ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣ Κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ! ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!! ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! http://www.avaaz.org/en/petition/EBU_Petition_Get_ERT_back_on_air/?copy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φοιτητές των ΜΜΕ του Παντείου είναι ήδη στην Αγία Παρασκευή και παίρνουν συνεντεύξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Τράγγας που τα λέιει όλα , γιατί εξαφανίστηκε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι 70 χρονών και ψιφξζα πάντα ΕΡΕ και Ν.Δημοκρατία, αλλά το ότι θα Παρακολουθούσα τον 902 τώρα που γέρασα δεν το περίμενα ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς. προσβλητικούς ή/και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, διαφορετικά θα διαγράφονται