«Δεύτερη κατεύθυνση, δεύτερο πτυχίο» – ComMedia

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«Δεύτερη κατεύθυνση, δεύτερο πτυχίο»

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014


«Δεύτερη κατεύθυνση, δεύτερο πτυχίο»
στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών
«Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Με το καινοτόμο σχέδιο «Δεύτερη Κατεύθυνση, Δεύτερο Πτυχίο», το ΜΠΣ «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου δίνει τη δυνατότητα στου απόφοιτους, τους υφιστάμενους, αλλά και τους μελλοντικούς φοιτητές να αποκτήσουν δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στους τομείς της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας.

Πρωτοπορώντας στον ακαδημαϊκό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας, το ΜΠΣ «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» προσφέρει την ευκαιρία στους φοιτητές που ολοκλήρωσαν/ολοκληρώνουν με επιτυχία την μία κατεύθυνση του Προγράμματος (Επικοινωνία ή Δημοσιογραφία) να παρακολουθήσουν τις δύο θεματικές ενότητες της δεύτερης κατεύθυνσης, αντίστοιχα, και να κατακτήσουν δεύτερο πτυχίο.

Έχοντας στο επίκεντρο την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών, το Πρόγραμμα φιλοδοξεί να παρέχει όλα τα ακαδημαϊκά εφόδια στους απόφοιτούς του, ώστε, εισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, να έχουν αποκτήσει σφαιρική γνώση στους δύο τομείς και συγκριτικό πλεονέκτημα.

Το αναδιαρθρωμένο Β’ έτος σπουδών του Προγράμματος «Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία» στέκεται επάξια στον χώρο της ανώτερης εκπαίδευσης, ποιοτικά αναβαθμισμένο και στρατηγικά δομημένο, στοχεύοντας πάντα στην επαγγελματική εξέλιξη και ανέλιξη των αποφοίτων του.





Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο «Δεύτερη Κατεύθυνση, Δεύτερο Πτυχίο», απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του Προγράμματοςhttp://www.ouc.ac.cy/web/guest/s1/programme/epdim/description, ή επικοινωνείτε με την Ακ. Υπεύθυνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Σοφία Ιορδανίδου στην ηλεκτρονική διεύθυνση sofia.iordanidou@ouc.ac.cy.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς. προσβλητικούς ή/και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, διαφορετικά θα διαγράφονται