Ηράκλειο ερχόμαστε! – ComMedia

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ηράκλειο ερχόμαστε!

 Μετά την Αθήνα, την Κύπρο και τη Θεσσαλονίκη, δίνουμε ραντεβού 2- 4 Οκτωβρίου στο #CreteRetreat2015 και μαζί με μας, χαίρεται όλη η Κρήτη, αφού ο μοναδικός αυτός προορισμός μας είναι το θέμα όλης της φετινής διοργάνωσης!Ο θεματικός άξονας Place branding & Travel Journalism είναι το talk of the town στο χώρο της Επικοινωνίας & νέας Δημοσιογραφίας κι εμείς επιμένουμε να είμαστε  μέσα στα πράγματα και στις απαιτήσεις της αγοράς, έχοντας την Κρήτη ως case study!
Για να σας βάλουμε στα ενδότερα του αντικειμένου, με απλά λόγια το place branding είναι μια διαδικασία επικοινωνιακών ενεργειών, που στρέφονται όλες με στρατηγικό τρόπο προς την ανάδειξη και προβολή ενός τόπου ως προϊόντος.

Όσον αφορά το travel journalism”, και ποιος δεν θα ήθελε να είναι ένας δημοσιογράφος- ταξιδιώτης που θα ρίχνει βαθιές ματιές σε έναν τόπο και θα αποτυπώνει τις σκέψεις και τις εικόνες του στο «χαρτί»!

Έχοντας κατά νου ότι μαθαίνουμε καλύτερα μέσω εμπειρίας και βιώματος, στο #CreteRetreat2015,  για πρώτη φορά φέτος, θα συμμετέχουμε σε 5 διαφορετικά, βιωματικά workshops, δηλαδή θα έχουμε απλόχερα και δωρεάν αυτό, που άλλοι θα ακριβοπλήρωναν, γιατί στο χώρο που κινούμαστε, η επιμόρφωση είναι ακριβό «sport».

Αυτό είναι η υπόσχεση και το μεγάλο δώρο του ΜΠΣ και του #CreteRetreat2015.  Μαζί παρακάμπτουμε τα οικονομικά εμπόδια και μπαίνουμε στην καρδιά των γεγονότων, με ένα εισιτήριο και μια κράτηση στο ξενοδοχείο. Τόσο απλά!

Ας φανταστούμε πώς είναι να μιλούμε για έναν τόπο και να ζούμε παράλληλα για τρεις μέρες σαν κρητικοί με γεύσεις και εικόνες της πόλης του Ηρακλείου. Το #CreteRetreat2015 αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία, γιατί μέσα και έξω από τις αίθουσες, όλα θα είναι Κρήτη!
                Το καλύτερο;

Κάναμε τα «μαγικά» μας, μαζί με το Ξενοδοχείο Αστόρια 4*, που είναι το σήμα κατατεθέν του Ηρακλείου και λόγω της εξαιρετικής χορηγίας του, εξασφαλίσαμε μια αξέχαστη διαμονή:
1.         με τις καλύτερες τιμές διανυκτέρευσης που διαμορφώθηκαν αποκλειστικά για εμάς, στα:
·         50 ευρώ μονόκλινο & 55 ευρώ δίκλινο με χρέωση μονόκλινου, σε περίπτωση που εξαντληθούν τα 5 μονόκλινα δωμάτια
·         60 ευρώ δίκλινο
·         70 ευρώ τρίκλινο
2.         με ένα γεύμα δωρεάν σε στυλ μπουφέ τη μία μέρα
3.         με ένα δείπνο σε στυλ μπουφέ στα 12 ευρώ το άτομο, την επόμενη μέρα
4.         με 20% έκπτωση σε όλα όσα επιθυμήσετε να πιείτε ή να φάτε, πέραν των προγραμματισμένων γευμάτων και
5.         δωρεάν τις αίθουσες διεξαγωγής του #CreteRetreat2015!


Για τους φίλους που θα φτάσουν πριν τις 2 Οκτωβρίου 2015, δηλαδή πριν το μεγάλο opening του #CreteRetreat2015, ισχύουν οι ίδιες τιμές διανυκτέρευσης κι αυτό είναι η απόλυτη ένδειξη κρητικής φιλοξενίας εκ μέρους του Ξενοδοχείου Αστόρια. (σημ. Παρασκευή 1/ 10 επίσημη αργία για την Κύπρο).

  Πώς θα μπείτε άμεσα στο παιχνίδι;
 Κλείστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα εισιτήριά σας και συμπληρώστε άμεσα τη Φόρμα Κράτησης του ξενοδοχείου,  προκαταβάλλοντας μία διανυκτέρευση στο λογαριασμό  που θα βρείτε στη φόρμα…..
Επιστρέφουμε με τα επόμενα νέα μας!                            
Ομάδα διοργάνωσης #CreteRetreat2015

Keep in mind….  We are so social!
Μια σημαντική πληροφορία για τους «νέους» και υπενθύμιση για τους «παλιούς»…..
Εγγραφόμαστε σε όλα τα social media του ΜΠΣ «Επικοινωνία & νέα Δημοσιογραφία», γιατί μέσω αυτών, επικοινωνούμε και ανταλλάσσουμε πολύτιμες πληροφορίες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ειδικά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το #CreteRetreat2015!  

Facebook         Twitter     Google Plus
                                             
                                                               

Επίσης, τα σημαντικά και τα παράλογα, λέγονται εδώ.

Εγγραφείτε και ευτυχείτε!!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς. προσβλητικούς ή/και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, διαφορετικά θα διαγράφονται