Κλείνουμε τώρα εισιτήρια και δωμάτιο κι ανοίγουμε την πόρτα του #CreteRetreat2015! – ComMedia

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κλείνουμε τώρα εισιτήρια και δωμάτιο κι ανοίγουμε την πόρτα του #CreteRetreat2015!

     
Επιστρέφουμε κοντά σας  μετά από μέρες έντονης αγωνίας κι ανασφάλειας, διατηρώντας  όμως ακέραιη  τη σκέψη πως για όσα δεν είναι αποκλειστικά δεν εξαρτώνται από μας, οι από μηχανής θεοί είναι η ψυχραιμία , η υπομονή και η αισιοδοξία.


Επιστρατεύσαμε και τις τρεις αυτές δυνάμεις και κρατήσαμε αναμμένα τα φώτα της διοργάνωσης και άσβηστα τα πλατιά μας χαμόγελα, κάθε φορά που σκεφτόμασταν το #CreteRetreat2015!
Δείχνοντας σεβασμό προς την παραμικρή ανασφάλεια και αγωνία του καθενός μας, μείναμε για λίγο σιωπηλοί, χωρίς όμως να «κάτσουμε στα αυγά μας» και ανακτήσαμε δυνάμεις για να επιστρέψουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι  για το ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει κάτι τόσο μεγάλο και μοναδικό όπως το  #CreteRetreat2015 !

Για όσους αναρωτιούνται, η  διεξαγωγή του #CreteRetreat2015 υπό το θεματικό άξονα «Place branding & Travel Journalism»  που αποτελεί ό,τι πιο καινοτόμο και σύγχρονο στα πεδία της Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας, θα λάβει χώρα κανονικά 2-4 Οκτωβρίου, οπότε είστε πλέον πανέτοιμοι να κλείσετε τώρα τα εισιτήριά σας (έχει ακόμη σημαντικά χαμηλές προσφορές) και να συμπληρώσετε άμεσα τη φόρμα κράτησης του ξενοδοχείου Αστόρια!

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει η αποστολή του προγράμματος του #CreteRetreat2015 μόλις ολοκληρωθεί, κάθε κομμάτι του οποίου σχεδιάστηκε με αφοσίωση, φαντασία και επιμέλεια, έτσι ώστε κάθε τι που θα ζήσουμε να είναι κάτι καινούριο που μας πηγαίνει μπροστά και παραπέρα.
Keep in mind….  We are so social!
                                             
                                                               

Επίσης, τα σημαντικά και τα παράλογα, λέγονται εδώ.
                                     
                                            Ομάδα διοργάνωσης #CreteRetreat2015


          
  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς. προσβλητικούς ή/και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, διαφορετικά θα διαγράφονται